Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ...

Ακούμε τα κανάλια να λένε καθημερινά ότι ο Νομός Καρδίτσας παρέμεινε μπλε.
Κάνουν λάθος, διότι μια διαφορά 0,6% από 10% που ήταν πριν ενάμιση χρόνο δεν δίνει το δικαίωμα στους φίλους της ΝΔ να πανηγυρίζουν.
Η Καρδίτσα στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ έχει πρόεδρο της βουλής τον Δημήτρη Σιούφα που ήταν και για τρία χρόνια Υπουργός Ανάπτυξης, και υφυπουργό παιδείας τον Σπύρο Ταλιαδούρο. Έχει επίσης σήμερα τέσσερις από τους πέντε βουλευτές του νομού μας. Τους δύο που ανέφερα παραπάνω και τους Κώστα Τσιάρα και Γιώργο Αναγνωστόπουλο.
Αν εξαιρέσεις τα σχολεία που κατασκεύασε ο Ταλιαδούρος, τίποτα σημαντικό δεν έγινε στο νομό μας. Αφήστε τις υποσχέσεις για διορισμούς που έδωσε κυρίως ο Δημήτρης Σιούφας.
Έτσι, ήρθε η κατρακύλα της ΝΔ.
Αν θέλει ο Καραμανλής να πει ότι κάτι έκανε και ότι πήρε το μήνυμα πρέπει να διώξει όσους έχουν τριάντα χρόνια βουλευτές και έχουν φλομώσει τον κόσμο στο ψέμα.
Όσο υπάρχει Σιούφας στην Καρδίτσα, με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί, μαζεύει ψήφους για τον εαυτό τους, αλλά διώχνει τον κόσμο από την ΝΔ. Αφήστε που δεν τολμάει κανένα νέο στέλεχος να μπει στο ψηφοδέλτιο.
Αν δεν φύγουν τα φαντάσματα, τότε στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα χάσει ακόμη περισσότερες ψήφους στο νομό μας.
Και επειδή δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, στις επόμενες εκλογές βλέπω την ΝΔ να υπολείπεται τουλάχιστον 5% του ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και όσοι πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και τότε η κατρακύλα θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος σαν εσάς που νοιάζεται για την ενημέρωση θα έπρεπε να χρωματίζεται τόσο πολύ κομματικά! Όχι ότι δεν ειναι δικαίωμα σας αλλά δεν μπορείτε να ειστε αντικειμενικός με αυτό το τρόπο!
    Εκτός και αν είστε και εσείς με την εφημερίδα και το blog σας όργανα του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ριζοσπάστης και ο Οδηγητής για το ΚΚΕ.
    Δεν πρεπει να ξεχνάτε ότι το ΠΑΣΟΚ εσκασε λάστιχα αγροτών και χαλασε τους κινητηρες των τρακτερ τους.
    Είναι προσβολή για το κόσμο της Καρδίτσας να υπάρχουν κομματικοποιημένοι και οχι πολιτικοποιημένοι ανθρώποι. Το δηλώνει άλλωστε και το 41% της αποχής.

    Ένας τακτικός αναγνώστης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή