Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ


Αποκλειστικό


Ο μεγαλομέτοχος της ΑΣΑ Διονύσης Κωτούλας σπάει τη σιωπή του αποκλειστικά στην «Αλήθεια».«Δεν σφάζουν την αγελάδα που δίνει γάλα» λέει με νόημα…Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί…
Συνέντευξη στον Γιώργο Αμβροσίου


Τα τελευταία χρόνια η πόλη της Καρδίτσας ζει στο ρυθμό της Αναγέννησης. Οι φίλαθλοι έδωσαν και φέτος το παρόν στις κερκίδες και από το υστέρημά τους στήριξαν ηθικά και οικονομικά την ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες, στην ζωή μας μπήκε ένα νέο όνομα. Ο κ. Παπανικολάου που φέρετε να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον μεγαλομέτοχο κ. Διονύση Κωτούλα. Ο άνθρωπος αυτός στα τελευταία δύο χρόνια περπάτησε την ομάδα και την κράτησε δύο φορές στην Β’ εθνική. Έφερε στην Καρδίτσα παίκτες που βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση. Οργάνωσε την ομάδα σε επαγγελματικά πλαίσια. Όμως, στην πόλη πληθαίνουν οι φωνές εναντίων του. Ίσως γιατί αυτή είναι η μοίρα των παραγόντων. Εδώ ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε 12 πρωταθλήματα, έχασε ένα και θέλουν να τον διώξουν από τον Ολυμπιακό. Θα την γλίτωνε ο Κωτούλας. Του καταλογίζουν ότι άφησε την ομάδα και τους παίκτες απλήρωτους με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην προσωρινή διοίκηση.

Ο κόσμος της Καρδίτσας θέλει όμως να ακούσει και την φωνή του κ. Κωτούλα. Να μάθει από πρώτο χέρι την άποψη του ανθρώπου που ενώ πριν δύο χρόνια έγινε δεκτός ως ήρωας στην Καρδίτσα, έφτασε να χλευάζεται από ορισμένους και κάποιοι άλλοι να του λένε να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο!!!

Ψάξαμε και βρήκαμε τον κ. Κωτούλα και του ζητήσαμε να έχουμε μια ανοικτή συζήτηση που θα ρίξει φως σε σκιές που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την Αναγέννηση.

Δέχθηκε αμέσως και το ραντεβού κλείστηκε στην Θεσσαλονίκη και ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.

Στην συζήτηση ήταν χείμαρρος. Δεν ήταν ο άνθρωπος που μέχρι χθες γνωρίζαμε. Στη φωνή του διέκρινε κανείς την αγανάκτηση ενός ανθρώπου που ένιωθε την αδικία να τον πλημμυρίζει. «Δεν μπορεί εμένα που έδωσα χρήμα και χρόνο για την ομάδα, να μου λένε κάποιοι να μην ξαναπατήσω στο γήπεδο. Από που με διώχνουν; Από το σπίτι μου» θα μας πει οργισμένος.


Η συνέντευξη


Γιώργος Αμβροσίου: κ. Κωτούλα, θα ήθελα αρχικά να σας ρωτήσω πως αποφασίσατε να έρθετε στην Καρδίτσα.


Διονύσης Κωτούλας: Η προοπτική όταν ήρθα στην Καρδίτσα, ήτανε να ανέβει η ομάδα στη σούπερ λίγκα. Δεν πήγαν όμως καλά τα πράγματα. Όταν πέρυσι φτάσαμε στο σημείο να πέσουμε, έκανα μια πολύ μεγάλη θυσία, προσωπικά, για να κρατήσω την ομάδα στη Β’ Εθνική και να μπορέσω να την κάνω να συνεχίσει να πηγαίνει προς το καλύτερο.

Τις ημέρες αυτές πριν τον αγώνα της Βέροιας έκανα μεγάλο αγώνα. Έχασα τον ύπνο μου. Είχα να κοιμηθώ μέρες ολόκληρες. Τελικά κερδίσαμε στη Βέροια και μείναμε στην κατηγορία. Όταν κατόρθωσα και σώθηκε η ομάδα, έκανα ότι μπορούσα για να φέρω καλούς παίχτες. Το έκανα με κάθε θυσία. Έφερα παίχτες που έχουν κάνει έναν φοβερό αγώνα για την ομάδα. Από κει και πέρα ο αγώνας αυτός συνεχίστηκε και πήραμε κάποια παιδιά, κάναμε μια πολύ καλή ομάδα και πίστευα ότι η ομάδα θα ήταν στα μπαράζ για την Τρίτη θέση ανόδου. Ήμουν βέβαιος 100% ότι θα ήμασταν στα μπαράζ. Όμως, όμως δημιουργήθηκαν και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. «Πρόεδρε τράβα εσύ μπροστά και μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ και τέτοια», μου έλεγαν κάποιοι Καρδιτσιώτες. Σκέτη κοροϊδία δηλαδή.

Κάτι που με πείραξε αφάνταστα ήταν ότι προς το τέλος λίγο πριν φύγω υπήρξε μια καθυστέρηση χρημάτων, κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες ή καλύτερα σε πολλές – αν όχι όλες – τις επιχειρήσεις κι μια εφημερίδα ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ έβαλε κάποιους, δεν θέλω να λέω τώρα ονόματα κι έπιασαν τους παίχτες μου και είτε τους ξεγέλασαν είτε τους εξαπάτησαν, δεν ξέρω τι έγινε και τους έβαλαν να υπογράψουν ότι «εμείς θα παίξουμε για τους φιλάθλους και να μην πατήσει στο γήπεδο κανείς από τη διοίκηση» και άλλα τέτοια.

Εγώ θυσιάζω τα χρήματά μου από την τσέπη μου και θα έρθει ο άλλος να μου πει ότι δεν θα έρθω στο γήπεδο; Φοβερό πράγμα! Από κει και πέρα εφόσον είδα αυτό και είδα και ένιωσα τις κοροϊδίες, δεν άντεξα άλλο. Όταν βλέπω να γίνονται όλα αυτά, όταν βλέπω κυνήγι και δεν βλέπω να με βοηθάνε τι να κάνω; Αφού δεν είχα καμία βοήθεια άρχισα να σκέφτομαι ότι η μόνη λύση είναι η φυγή. Όταν έφυγα εγώ ήτανε όλα καλυμμένα, όλα πληρωμένα, διότι η ομάδα είχε να λαμβάνει από την πολιτεία γύρω στις 500 χιλιάδες Ευρώ. Δεν άφησα την ομάδα ή τα παιδιά ξεκρέμαστα, διότι είχανε να πάρουν τα λεφτά αυτά. Με αυτά τα χρήματα καλύπτονταν οι υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το δεύτερο ζήτημα, είναι ότι μετά από αυτό, αποφάσισα να πουλήσω της Αναγέννηση. Έκανα έναν αγώνα, βρεθήκανε αρκετοί άνθρωποι, δεν τα βρήκαμε.

Ήρθαν πολλοί να πάρουν την ομάδα. Όμως, εγώ τους περνούσα από κόσκινο. Δεν ήθελα να δώσω την ομάδα σε στοιχηματζήδες. Προτιμώ να πάρω 100 χιλιάδες λιγότερα, αλλά να μην μπορεί κανείς να μου πει αύριο, «που έδωσες την ομάδα βρε Κωτούλα»; Εγώ ήμουν πάντα καθαρός. Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα. Δεν θα έδινα την ομάδα σε έναν απατεώνα.

Τελικά, ζήτησε την ομάδα ο κ. Παπανικολάου. Υπογράψαμε προσύμφωνο και η προθεσμία είναι μέχρι σήμερα 26 Μαΐου του 2010. Περιμένω να έρθει να τα πούμε από κοντά και να υπογράψουμε τα συμβόλαια. Ο δικηγόρος μου είπε όλα τα σχετικά για το πώς θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών μου. Και βέβαια μίλησα και με τον ίδιο δυο τρεις φορές, συμφωνήσαμε και περιμένω.


Γ.Α: Έχετε συναντηθεί μαζί του;


Δ.Κ: Εγώ όχι, ποτέ.


Γ.Α Μόνο τηλεφωνικά μιλάτε μαζί του;


Δ.Κ: Εγώ μίλησα μαζί του τηλεφωνικά αλλά επικοινώνησε και με τον δικηγόρο μου. Συμφωνήσαμε να γίνει η μεταβίβαση, τα βρήκαμε και περιμένω.


Γ.Α Η πληροφόρηση η δική σας ποια είναι για τον Παπανικολάου; Γιατί δεν εμφανίζετε καθόλου; Παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη, δεν παρουσιάζεται πουθενά. Εσείς έχετε κάποιο νούμερο να του τηλεφωνήσετε τώρα;


Δ.Κ: Εγώ δεν έχω το νούμερό του, ο δικηγόρος όμως το έχει. Του το έχει δώσει τώρα πρόσφατα. Κι από ότι μου είπε ο δικηγόρος βρίσκεται εδώ στην Ελλάδα, στην Κρήτη για δουλειές και την Τρίτη θα κατέβει Θεσσαλονίκη.


Γ.Α: Άρα θα σας βρει δηλαδή;


Δ.Κ: Ναι αυτή είναι η συμφωνία που έχουμε ότι Τρίτη Τετάρτη θα τελειώσουμε.


Γ.Α: Δημιουργήθηκε κι ένα πρόβλημα με την νυν διοίκηση. Ακούστηκε ότι έπαιρνε δήθεν τηλέφωνα ο κ. Παπανικολάου κι έλεγε στον κ. Τσουμάνη να κάνει κάποιες κινήσεις που οι νυν διοικούντες δεν έβλεπαν με καλό μάτι. Θεωρούσαν ότι αφού δεν πήρε την ομάδα ακόμα δεν μπορεί να δίνει τέτοιες εντολές και είχαμε τελικά την απομάκρυνση του κ. Τσουμάνη και μιας υπαλλήλου για έναν μήνα. Τα γνωρίζεται εσείς αυτά; Πως τα σχολιάζεται;


Δ.Κ: Αυτά δεν είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής. Αυτά τα πράγματα τα κάνουν μικρά παιδιά διότι μπορεί οι άνθρωποι να έκαναν κάποια κίνηση, αλλά αυτό έγινε προς όφελος της ομάδας. Άλλωστε από όσα μου έχει πει η γραμματέας έχει πληρώσει από τις εισπράξεις των εισιτηρίων κάποιες οφειλές. Δεν είχαν καν πληρώσει τα ενοίκια των γραφείων. Δηλαδή δεν κάνανε κάτι κακό. Έπρεπε να πληρώσουν τα τηλέφωνα, να πληρώσουν τη ΔΕΗ και τέτοια.

Αυτό που έκαναν στους συνεργάτες μου ήταν ανέντιμο. Τους έδιωξαν μόνο και μόνο επειδή μιλούσαν με τον Παπανικολάου.

Ποιόν, τον Τσουμάνη που έδωσε την ψυχή του για την ομάδα.

Ο κ. Παπανικολάου έχει υπογράψει προσύμφωνο και πήρε τηλέφωνο για να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Είπε να βάλλουν κλιματιστικά στα γραφεία και να πληρώσουν τα ενοίκια. Τόσο κακό ήταν; Τι θα πούνε αυτοί της προσωρινής διοίκησης αν αύριο έρθει στην Καρδίτσα ο κ. Παπανικολάου; Τι θα του πούνε;


Γ.Α: Αν η υπόθεση Παπανικολάου δεν προχωρήσει, υπάρχει μια πρόταση από τους νυν διοικούντες για ένα ποσό γύρω στις 400 χιλιάδες Ευρώ, αλλά να σας τα δίνουν σε μηνιαίες δόσεις. Θα συζητούσατε κάτι τέτοιο;


Δ.Κ: Έχω ήδη πει - και είναι αλήθεια - όταν μίλησα με αυτούς που διοικούν τώρα, ότι εγώ θέλω η ομάδα να πάει σε χέρια ανθρώπων της Καρδίτσας. Τους είπα ότι θέλω να δώσω την ομάδα σε σας, έστω και με λιγότερο κόστος. Δεν έχω αντίρρηση να γίνει εκχώρηση των μετοχών μου στο Δήμο. Πιστεύω ότι έβαλα ένα πολύ σοβαρό ποσό για να πάρω τουλάχιστον το μετοχικό μου κεφάλαιο κι εκεί άρχισαν οι προτάσεις.

Είπαν να μου δώσουν 200 χιλιάδες, να μου δώσουν 300 χιλιάδες για τρία χρόνια, για 24 μήνες, για 36 μήνες, μετά για 48 μήνες και τόσα άλλα. Τους είπα ότι θα το δω το θέμα, θα σκεφτώ και σταμάτησε εκεί η υπόθεση αφού στην πορεία βρέθηκε ο κ. Παπανικολάου. Όμως, ποτέ δεν μου έκαναν μια συγκεκριμένη πρόταση. Να μου πούνε σου δίνουμε τόσα, σε τόσο διάστημα και με αυτές τις εγγυήσεις


Γ.Α: Δεν είδατε να υπάρχει μια σοβαρά πρόταση δηλαδή; (σ.σ. από τη νυν διοίκηση)


Δ.Κ: Όχι, δεν υπήρξε σοβαρή πρόταση. Καμία εγγύηση. Όταν μιλάς αόριστα και τη μία μέρα λες άλλα και την άλλη μέρα άλλα, δεν υπάρχει προοπτική. Μπορώ να σου πω ότι όταν αποφάσισα να φύγω, θέλησα να καλέσω τους Καρδιτσιώτες διότι είχα βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση, αφού η πολιτεία καθυστερούσε να δώσει τα χρήματα που δικαιούνταν η ομάδα, για λόγους που συμβαίνουν για όλες τις ομάδες γενικά.

Κάλεσα στο γραφείο μου τέσσερις (4) ανθρώπους και μάλιστα μαζί τους ήταν κι ο δημοσιογράφος ο κ. Κατσάρας και τους είχα πει ότι υπάρχει αυτή η καθυστέρηση της πολιτείας και τους ζήτησα αν μπορούν να συμβάλουν κι αυτοί με όποιο τρόπο, με την προϋπόθεση μόλις έρθουν τα χρήματα αυτά να τους τα επιστρέψω. Απλά για να βοηθήσουνε κι εμένα αλλά και την ομάδα για να μην μείνει στο έλεος του θεού, αφού σκοπός είναι να πάει η ομάδα μπροστά. Είχαν πει ότι θα καταβάλανε το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, ήταν 4 άρα θα βάζανε από 50 χιλιάδες ο καθένας.


Γ.Α: Γιατί καλέσατε επιχειρηματίες παρουσία ενός δημοσιογράφου;


Δ.Κ: Το έκανα για να τον εκθέσω. Να είναι μπροστά για να μην γράφει μετά ότι θέλει. Αυτός ο δημοσιογράφος κάνει το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα. νομίζει ότι τα ξέρει όλα.


Γ.Α: Ποιοι επιχειρηματίες ήταν στην συνάντηση; Θυμάστε ονόματα;


Δ.Κ: Δεν θέλω να αναφέρω τώρα ονόματα. Δεν θέλω να τους εκθέσω, αν και τα είχαν γράψει κάποια στιγμή τα ονόματά τους. Όταν έκανα την πρόταση για να μπούνε Καρδιτσιώτες τους ρώτησα τι ζητούσαν. Το 10%, το 20%, το 40%, το 80%, θέλουν να φύγω εγώ να αναλάβουν αυτοί, ήμουν ανοιχτός για όλα τα θέματα. Το ζητούμενο για μένα ήταν να βοηθηθεί η ομάδα. Είπα στους 4 να πάμε μαζί στα αποδυτήρια και να ενημερώσουμε τους παίχτες που είχαν ήδη αρχίσει να δυσανασχετούν, ότι μέσα σε δύο μέρες θα τακτοποιηθούν. Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να πάμε στους παίχτες δεν εμφανίστηκε κανείς. Εμφανίστηκε μόνο ο κ. Μπαλτάς ο οποίος είπε ότι για τα χρήματα που ανήκουν σε μένα θα προσπαθήσει να βγάλει κάποιο δάνειο από τράπεζα. Τώρα πότε θα βγει το δάνειο και πότε ή πως θα πάρω τα λεφτά μου, δεν είπε λεπτομέρειες.

Είχαμε πει να πει να πάμε μαζί στα αποδυτήρια. Τους περίμενα μια μέρα, δύο μέρες, παραπάνω. Έγιναν επανειλημμένα τηλεφωνήματα στους 4 κι ο ένας έλεγε ότι είναι στη Λάρισα, ο άλλος ότι είναι στα Τρίκαλα, τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς τους. Βλέποντας όλα αυτά τα πράγματα αισθάνθηκα ότι είχα μείνει τελείως μόνος χωρίς καμία βοήθεια από την πόλη και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το καράβι.


Γ.Α: Αν δεν προχωρήσει τίποτα, τι θα γίνει με την ομάδα τελικά; Θα την αφήσετε να πέσει στη Δ’ Εθνική;.


Δ.Κ: Να σου πω και κάτι ακόμα. Όταν παίξαμε με το Αγρίνιο παρουσιάστηκα ενώπιον των παιχτών και τους ενημέρωσα ότι υπάρχει μι καθυστέρηση από την πολιτεία και τους είπα ότι την ομάδα θα την πουλήσω.


Γ.Α: Τώρα μετά από όλα αυτά τι θα γίνει με την ομάδα; Θα την αφήνατε να πέσει στη Δ’ Εθνική;


Δ.Κ: Αυτό το πράγμα εγώ δεν το θέλω. Δηλαδή να πάει τόσος κόπος χαμένος και τόσα χρήματα χαμένα; Εφόσον ανέλαβε ο Δήμος, εννοείτε ότι είναι όλη η πόλη της Καρδίτσας μαζί. Εγώ πλέον δεν θα μπορέσω να συνεχίσω άλλο. Η υπόθεση έχει τελειώσει από την πλευρά μου. Η απόφασή μου είναι κάθετη. Σας είπα και πριν. Σήμερα είναι να κλείσουμε με τον κ. Παπανικολάου. Αλλά φυσικά και δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου.


Γ.Α: Τι άλλο θυμάστε από την Καρδίτσα.


Δ.Κ: Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το εξής. Πριν από τον μεγάλο αγώνα της Βέροιας που η ομάδα έπαιζε μια κατηγορία, κάλεσα τους φορείς για να μιλήσουμε. Πήρα τηλέφωνο τον δήμαρχο, το Νομάρχη τους βουλευτές. Συναντηθήκαμε όλοι μαζί στο δημαρχείο. Εκεί τους είπα το εξής. Δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα. Θέλω την συμπαράσταση σας. Δεν θέλω να δώσετε λεφτά σε μένα. Βάλτε σε έναν φάκελο όσα λεφτά θέλετε και δώστε τα στους παίκτες. Να μαζέψουμε ένα ποσό για να τους δώσουμε πριν σε περίπτωση νίκης. Πρώτος σηκώθηκε ο δήμαρχος και είπε ότι βάζει ο δήμος 10.000 ευρώ. Ο Νομάρχης είπε ότι θα φρόντιζε να συμβάλει και αυτός. Κάποιοι άλλοι ψέλλισαν ότι θα δώσουν ότι μπορούσαν. Πήγα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες ότι θα μοιραστούν συνολικά 20 χιλιάδες ευρώ. 15 χιλιάδες από τους φορείς και άλλες 5 χιλιάδες από εμένα προσωπικά.

Ο αγώνας κερδίθηκε, αλλά οι παίκτες ακόμη περιμένουν το πριμ. Όλοι είπαν, αλλά τελικά έμειναν στα λόγια. Αυτή ήταν η αγάπη τους για την ομάδα. Μόνο για να φαίνονται και να διαβάζει ο κόσμος.

Θυμάμαι και πολλά άλλα.

Μια φορά σε έναν αγώνα έβρεξε πάρα πολύ και στα εκδοτήρια των εισιτηρίων ήταν λίμνη. Πήραμε κάτι παλέτες και τις βάλαμε για να πατάει πάνω η κοπέλα για να κόβει τα εισιτήρια. Φώναξα τον τότε πρόεδρο του σταδίου και νυν πρόεδρο της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου και του είπα. Πάρε σε παρακαλώ αύριο και ρίξε δύο σακιά τσιμέντο και θα τα πληρώσω εγώ. Πάτε σήμερα να δείτε. Ακόμη λίμνη είναι. Αυτή ήταν η αγάπη τους και η συμπαράστασή τους στην ομάδα.

Να σας πω και για τα καθίσματα.

Έρχονταν διάφοροι στην Καρδίτσα και μου έλεγαν. Τι καθίσματα είναι αυτά βρε Κωτούλα; Γιατί δεν βάζει καμιά καρέκλα της προκοπής; Πήρα προσφορές και είπαμε να βάλουμε γύρω στις 50 πολυθρόνες για τους επίσημους. Θα κόστιζαν 15 έως 18 χιλιάδες ευρώ. Έστειλα την προσφορά 2 φορές και είπα στον δήμο ότι θα έβαζα εγώ τα μισά. Ακόμη περιμένω απάντηση.

Αυτή είναι η κατάσταση. Και μετά λένε ότι βοηθούσαν την ομάδα.


Γ.Α: Δεν υπάρχει κανείς που να βοήθησε την ομάδα;


Δ.Κ: Πως δεν υπάρχει. Η Καρδίτσα έχει καλούς ανθρώπους. Αυτόν όμως που θέλω να ευχαριστήσω είναι τον Σπύρο Ταλιαδούρο. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο μοναδικός που μας βοήθησε. Έβγαλε τα λεφτά για τα αποδυτήρια και στην συνέχεια και για την κερκίδα. Οφείλω να τον ευχαριστήσω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και σε κάποιους εστιάτορες της πόλης που πολλές φορές έκαναν το τραπέζι στους παίκτες. Ήταν σημαντική η συμβολή τους στην ομάδα. Όχι μόνο για τα χρήματα, αλλά και για το ηθικό μέρος. Νιώθαμε ότι έχουμε κάποιον δίπλα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους. Αυτούς που με το υστέρημά τους πλήρωναν το εισιτήριο και στήριζαν την ομάδα. Τους ευχαριστώ πολύ όλους.


Γ.Α: Ποιά ήταν η σχέση σας με τους παίκτες;


Δ.Κ: Τους είχα σας παιδιά μου. Πάντα ήθελα τα καλύτερα. Να πάμε σε ένα καλύτερο ξενοδοχείο. Να φάνε ένα καλύτερο φαγητό; Να νιώθουν ότι είμαστε μια οικογένεια. Όταν έβγαλαν την ανακοίνωση με στεναχώρησαν. Όμως, κάποιοι τους παρέσυραν. Δεν πειράζει.


Γ.Α: Είπαν πολλά για τον συνεργάτη σας τον Θωμά Κυππαρίση;


Δ.Κ: Αυτό και αν είναι ντροπή. Ο Θωμάς ήταν μεγάλος παίκτης και ότι κάναμε ήταν για το καλό της ομάδας. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχαμε στην ομάδα μας τον Διγκόζη και τον Φέρστερ. Ήταν συμπαίκτες από τη Λάρισα και τους παρακάλεσε να έρθουν στην Καρδίτσα. Φέραμε παιχταράδες. Κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για την Καρδίτσα. Είναι αχάριστοι όσοι τον έβριζαν.


Γ.Α: Είχατε και αποτυχίες στους παίκτες;


Δ.Κ: Ξέρεις εσύ καμία ομάδα που να κάνει μεταγραφές και να τις βγαίνουν όλοι οι παίκτες; Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ πλήρωσαν πολλά εκατομμύρια και έφεραν παίκτες που δεν έπαιξαν καθόλου. Λένε για τον Βακουφτσή. Μικρός παίκτης ήταν; Έκανε καριέρα στην Ιταλία. Δεν μας βγήκε. Τι να κάνουμε; Πάντως η μεταγραφή έγινε όπως έγιναν και πολλές άλλες.«Δεν μπορεί εμένα που έδωσα χρήμα και χρόνο για την ομάδα, να μου λένε κάποιοι να μην ξαναπατήσω στο γήπεδο. Από που με διώχνουν; Από το σπίτι μου;»«Η προοπτική όταν ήρθα στην Καρδίτσα, ήτανε να ανέβει η ομάδα στη σούπερ λίγκα».«Υπογράψαμε προσύμφωνο με τον κ. Παπανικολάου και η προθεσμία είναι μέχρι σήμερα 26 Μαΐου του 2010. Περιμένω να έρθει να τα πούμε από κοντά και να υπογράψουμε τα συμβόλαια».«Έδιωξαν από τα γραφεία τους συνεργάτες μου. Αυτά δεν τα κάνουν ούτε τα μικρά παιδιά».«Κάλεσα στο γραφείο μου τέσσερις Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες, συμφωνήσαμε να διευκολύνουν την ομάδα με 50 χιλιάδες ο ένας μέχρι να έρθουν τα χρήματα από την πολιτεία. Όταν τους πήρα τηλέφωνο για τα λεφτά, άλλος ήταν στη Λάρισα και άλλος στα Τρίκαλα»«Πριν τον αγώνα τις Βέροιας, ο δήμαρχος, ο Νομάρχης και άλλου υποσχέθηκαν 15 χιλιάδες πριν στους παίκτες αν κερδίζαμε. Μείναμε με τις υποσχέσεις».«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Ταλιαδούρο που βοήθησε για αποδυτήρια και κερκίδα, τους εστιάτορες που έκαναν πολλά τραπέζια στους πάικτες και φυσικά τους αγνούς φιλάθλους που πλήρωναν από το υστέρημα το εισιτήριο για να δούνε την ομάδα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου