Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ενδιαφέρον για τον Δήμο Καρδίτσας…

Τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορους να λένε ότι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι Καρδίτσας με την ΝΔ. Ακούσαμε πλήθος ονομάτων και σίγουρα κάποιοι από αυτούς έχουν τα προσόντα. Όμως, ακούμε και ονόματα από κάτι λαμόγια που μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να γίνουν δήμαρχοι σε πιάνει ανατριχίλα.
Σήμερα, θα σας πούμε ένα ακόμη όνομα ενδιαφερομένου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όταν ανοίξουν οι διαδικασίες, «παρών» θα δηλώσει και ο κ. Χρήστος Μουζιούρας, νυν προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η θετική παρουσία του στην διεύθυνση τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και η παλαιότερη ενασχόλησή του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του δίνει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί με αξιώσεις το χρίσμα.
Στο κάτω – κάτω, έχει το σημαντικότερο προσόν για έναν πολιτικό. Είναι έντιμος μέχρι το κόκαλο. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμάνε, τόσο τα κόμματα όσα και ο κόσμος που ψηφίζει. Ας βάλουν φρένο στα λαμόγια. Όταν υπήρχαν χρήματα, κάναμε και τα στραβά μάτια. Τώρα όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν και οι διοικήσεις πρέπει να περάσουν σε χέρια νοικοκυραίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου