Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Νίκη με Εθν. Αστέρα σε γεμάτο γήπεδο

Ακόμη ένας τελικός περιμένει σήμερα τους κιτρινόμαυρους της Αναγέννησης που στις 4 αντιμετωπίζουν στο Δημοτικό Στάδιο τον Εθνικό Αστέρα και φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για αυτούς και αυτό είναι η νίκη.
Η ανάγκη λοιπόν του τρίποντου, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο αλλά και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στη τελική του ευθεία έχουν κάνει τους παίκτες της Αναγέννησης διψασμένους για τη νίκη κάτι που φάνηκε και όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις που έγιναν. Από την άλλη ο Περικλής Αμανατίδης τους εμψυχώνει και αυτός με τη σειρά του για να παρουσιάσουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύει ότι με τη λήξη της αναμέτρησης θα έχουν προστεθεί 3 πολύτιμοι βαθμοί στη βαθμολογική συγκομιδή.
Ο προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο τεχνικός της Αναγέννησης ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της και που είναι οι εξής:
Κώστας Μπρέλλας, Βαγγέλης Πίτκας, Σρέτζιαν Ζαχαριέφσκι, Βασίλης Μπλέτσας, Γιώργος Μπιτέλης, Κώστας Γιώτας, Σειντού Γιαχάγια, Λουτσιάνο Φονσέκα, Γιώργος Μελαμπιανάκης, Χρήστος Κωστέλλος, Κώστας Κουρτεσιώτης, Βλάνταν Βούκοβιτς, Δημήτρης Καραμανλής, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Γιώργος Παληγεώργος, Σωκράτης Μπουντούρης, Δημήτρης Αμαραντίδης, Μάκης Αγγελόπουλος, Χρήστος Δούκας. Πέταρ Σοπόφ, Μίρκο Σέλακ, Θωμάς Μανούκας, Σπύρος Γκόβαρης.
Εκτός πλάνων είναι οι Αρσεν Μάριαν, Θανάσης Σάββας, Μάριος Παπαμαργαρίτης, Άγγελος Χατζηρίζος, Δημήτρης Γιουργούσης, Κώστας Γεωργαντζιάς.
Το ματς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στις 16.00 το απόγευμα, θα διευθύνει ο κ. Γ. Δασκαλόπουλος από το σύνδεσμο Κορινθίας.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο κ. Π. Ψυχογιός και δεύτερος βοηθός ορίστηκε ο κ. Γ. Παπανικολάου επίσης του ίδιου συνδέσμου.
Από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας είναι ο τέταρτος βοηθός ο κ. Δ. Γκόλιας.
Σε ότι αφορά την ενδεκάδα σίγουρους θα πρέπει να θεωρήσουμε τους Πίτκα, Δούκα, Γιώτα, Μελαμπιανάκη, Γιαχάγια, Φονσέκα, Μπουντούρη , Κωστέλλο , Κουρτεσιώτη και από εκεί και πέρα εξαρτάται ποιος θα αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ. Αν επανέλθει ο Αγγελόπουλος τότε ένας εκ των Παληγεώργου , Βούκοβιτς θα μείνει εκτός ενδεκάδας, αν στη θέση αυτή αγωνιστεί, όπως στη Καλαμαριά, ο Παληγεώργος θα μείνει εκτός ο Αγγελόπουλος.

12ος παίκτης ο κόσμος

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι που θα συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτών για να φτάσουν στη νίκη μιας και τα 2.300 εισιτήρια που εκδόθηκαν έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Άλλωστε το πρωτάθλημα μπήκε στη τελική του ευθεία , κάθε βαθμός που χάνεται ή κερδίζεται είναι πολύτιμος και για αυτό άπαντες πλέον είναι στο πλευρό της ομάδας ώστε να παραμείνει στη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου