Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοινώθηκαν από το Νομάρχη οι νέοι αντινομάρχες και η πρόταση της πλειοψηφίας για την εκλογή προεδρείου

Βασίλης Νίκου - Γιώργος Παπάρας - Ερμιόνη Βασιλού - Θάνος Τότσικας - Ευάγγελος Κατσαρός

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντινομάρχες της Ν.Α. Καρδίτσας. Οι επιλογές του Νομάρχη έγιναν με στόχο να υπάρξει ανανέωση, να δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα μέλη της ομάδας της πλειοψηφίας και ταυτόχρονα να διασφαλιστεί η συνέχεια και η αποτελεσματικότητα.
Συγκεκριμένα στην αντινομαρχία έργων παραμένει ο Βασίλης Νίκου, την αντινομαρχία αγροτικής παραγωγής αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Παπάρας, την αντινομαρχία Πολιτισμού –Υγείας – Πρόνοιας αναλαμβάνει η κα Ερμιόνη Βασιλού και ο κ. Θάνος Τότσικας τοποθετείται αντινομάρχης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Η απόφαση ορισμού των νέων αντινομαρχών, που η θητεία τους με βάση τις διατάξεις είναι μονοετής, θα υπογραφεί την Παρασκευή, πρώτη εργάσιμη μέρα του νέου χρόνου.
Αλλαγή σκυτάλης υπάρχει και στο προεδρείο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη θητεία ο κος Καλιακούδας αναμένεται, μετά την ψηφοφορία της Κυριακής, να παραδώσει τη θέση του στον κ. Ευάγγελο Κατσαρό. Για τη θέση του αντιπροέδρου η πλειοψηφία αναμένει την πρόταση της μείζονος μειοψηφίας με βάση την αμοιβαία δέσμευση στην αρχή της θητείας του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Για τη θέση του Γραμματέα του Ν. Σ. θα προταθεί ο κ. Νίκος Τσουβέλας.
Ο Νομάρχης ευχαρίστησε τους αντινομάρχες της πρώτης διετίας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, τη συμβολή τους στη δημιουργία καλού κλίματος με το πνεύμα ομαδικότητας που τους διέκρινε. Εκτίμησε δε ότι η προσπάθειά τους αναγνωρίστηκε από τους πολίτες, αφού η θετική εικόνα που υπάρχει για τη Νομαρχία οφείλεται πρώτα στους εργαζόμενους και στη συνέχεια σε αυτούς.
Ο Νομάρχης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Προεδρείο της Ν.Α. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Καλιακούδα ο οποίος με την άριστη θητεία του έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά, δημιουργώντας μια ευχάριστη πρόκληση για τους αντικαταστάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου