Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ο.Τ.Α. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 από τις 12:00 μέχρι τέλος ωραρίου.
Η νέα χρονιά ξεκινά με την αιματοχυσία και το ολοκαύτωμα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και τη νέα υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των μισθωτών, των συνταξιούχων των ανέργων.
Ο αγώνας μας για δικαιώματα, πρόοδο, Ειρήνη, από τα ίδια γεγονότα και τις εξελίξεις κλιμακώνεται με νέες μορφές δράσης και πρωτοβουλίες.
Η κατάσταση που βρίσκεται το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) όπου εντάχθηκε ο Τομέας Πρόνοιας (εφάπαξ) του Τ.Α.Δ.Κ.Υ. είναι τραγική.
Το θέμα του εφάπαξ παραμένει ανοιχτό και σε εκκρεμότητα οι εξελίξεις στη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη γίνονται πιο δραματικές και διαψεύδουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κυβέρνηση με τις διαβεβαιώσεις (πρόσφατες δημόσια και στη βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού) του αρμόδιου Υπουργού Υγείας περί του αντιθέτου.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

Να σταματήσει άμεσα η εισβολή προκειμένου να επικρατήσει η ειρήνη και η ανθρωπιστική προστασία.
Να αναγνωρισθεί άμεσα το κράτος της Παλαιστίνης
Την άμεση κρατική επιχορήγηση του Τ.Π.Δ.Υ.
Όχι στη λύση του δανεισμού του Ταμείου από τις τράπεζες.
Κρατική εγγύηση για την βιωσιμότητα του Ταμείου
Άμεση καταβολή του εφάπαξ στους συνταξιοδοτηθέντες εργαζόμενους.

Το 2009 μπορεί να είναι ελπιδοφόρο αρκεί οι αγώνες και η συμμετοχή όλων να κλιμακωθούν, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, να κατακτήσουν τις αντίστοιχες πολιτικές στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΦΕΪΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου