Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Η σώστε την ομάδα ή σηκωθείτε και φύγετε!!!

• Κύριε Κωτούλα πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και έστω τη τελευταία στιγμή ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες αξίας.
• Κύριε Μιτόσεβιτς αφήστε το ηττοπαθές παιχνίδι και κυνήγησε τους βαθμούς σε όποιο γήπεδο και αν αγωνιζόμαστε. Απαιτείς ή όχι από τη Διοίκηση να κάνει μεταγραφές;
• Να είστε σίγουροι, ότι οι φίλαθλοι αν δεν νικήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου θα κουνήσουν άσπρα μαντίλια στη κερκίδα αφού ήδη είναι απογοητευμένοι από όσα συμβαίνουν. Στο χέρι σας είναι να τους κρατήσετε κοντά σας μέχρι το τέλος.


Η κάθε Διοίκηση καλά κάνει και ζητάει στην αρχή κάθε πρωταθλήματος να ενισχύσουν οι φίλαθλοι την ομάδα τους αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείς ή με οποιαδήποτε άλλο τρόπο. Για να απαιτείς όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές ποδοσφαιριστών αξίας και για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα αλλά και οι φίλαθλοι να παρακολουθούν ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Η φετινή Αναγέννηση ξεκίνησε το πρωτάθλημα με κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή άνοδο, με νέα Διοίκηση και με μεταγραφές όχι βαρύγδουπες αλλά με καλή παρουσία στα φιλικά .
Η συνέχεια γνωστή και φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς όπου έχουμε το πρώτο λάθος της Διοίκησης. Έπρεπε να έρθει σε επαφές με ποδοσφαιριστές αξίας που θα μπορούσαν να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της Αναγέννησης και θα έφερναν ένα άλλο αέρα αισιοδοξίας.
Αυτό δεν έγινε παρόλο που ήρθε ο Βούκοτιτς και ο Φονσέκα που αποτελεί ένα καλό όνομα για ομάδα Β' Εθνικής.
Το ζητούμενο όμως είναι η Διοίκηση να βάλει βαθιά το χέρι της στη τσέπη και να κάνει τα αδύνατα - δυνατά να αλλάξει την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση. Αν δεν γίνει αυτό δύσκολα θα δούμε άλλη Αναγέννηση στον 2ο γύρο.
Όμως όταν ένας επενδυτής έρχεται σε μια πόλη και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις μιας ομάδας οφείλει να δείξει ότι είναι αποφασισμένος ειδικά στον οικονομικό τομέα να δημιουργήσει κάτι το καινούριο φυσικά προς το καλύτερο.

" Λίγος " μέχρι στιγμής ο Μιτόσεβιτς

Ο Σερβοκύπριος δεν έχει δώσει τελικά αυτό το κάτι άλλο που περιμέναμε ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ήμαστε περίεργοι τι λέει στα αποδυτήρια πριν από τους αγώνες και κατά πόσο επικοινωνεί με τους παίκτες από τη μέχρι τώρα παρουσία του στη πόλη μας.
Οι εμφανίσεις μακριά από τη Καρδίτσα τραγικές, οι ήττες βαριές και σίγουρα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη από όλους για το πώς ετοιμάζει την ομάδα όλη την εβδομάδα και το πώς την παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο.
Υπάρχουν απορίες ακόμη γιατί έφυγε ο Γιάννης Μάγγος από τη θέση του γυμναστή, σε τι αποσκοπούν οι τόσες πρωινές προπονήσεις, όπως και το γεγονός ότι τις ημέρες των
εορτών απουσίαζε μια ολόκληρη εβδομάδα αφήνοντας στο πόστο του τον βοηθό του τον οποίο φυσικά και δεν γνωρίζει κανείς.
Ηττοπαθείς γενικά μέχρι στιγμής, μόλις βάζει γκολ η Αναγέννηση κοιτάει να γυρίσει την ομάδα στην άμυνα, στα εκτός έδρας ματς χάνει τα αυγά και τα καλάθια , μη χρησιμοποιώντας ακόμη και κανένα καθαρό επιθετικό με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι μας να πιέζουν με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα το γκολ να έρθει.
Επίσης δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έχει απαιτήσει από τη Διοίκηση να κάνει μεταγραφές, αν τελικά τον ικανοποιεί το υπάρχον υλικό και το πιο τραγικό της όλης υπόθεσης να δοκιμάζει εδώ και μέρες ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον Πυρσό Γρβενών;
Κύριε Μιτόσεβιτς μήπως νομίζετε ότι η Αναγέννηση είναι Σωματείο Δ' Εθνικής και τέτοια εποχή κάνετε δοκιμές; Η σοβαρευτείτε ή κάντε το κόπο κι αδειάστε μας τη γωνιά μήπως έστω και την τελευταία στιγμή καθίσει κάποιος στο πάγκο που γνωρίζει από ψυχολογία και τακτική μπας και σωθεί η παρτίδα.
Και ένα τελευταίο ερώτημα: Η Διοίκηση είναι ικανοποιημένη από τον προπονητή που επέλεξε να φέρει; Σίγουρα τέτοιες επιλογές πάντα έχουν το ρίσκο τους και κανένα δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Κύριε Κωτούλα όμως αν δεν είστε πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις που χρειάζονται για να διεκδικήσουμε έστω την παραμονή και να μην υποβιβαστούμε από τον Ιανουάριο μήνα.
Σώστε την ομάδα, κάντε ότι μπορείτε αλλά αν δεν μπορείτε ευχαριστούμε για τη γνωριμία και γεια σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου