Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Επιστολή – καταγγελία έξι δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καρδίτσας

Οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι καταγγέλλουμε την μεθόδευση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βερίλλη για την εκλογή προέδρου ΔΣ και συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή το βράδυ στις 8.00 μμ συγκεντρώθηκαν μετά από επιλεκτικό κάλεσμα του κ. Βερίλλη 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους 16 της πλειοψηφίας, μεταξύ αυτών έγινε επιλογή με μυστική ψηφοφορία του υποψήφιου προέδρου που θα προταθεί. Η ψηφοφορία έφερε ισόπαλο αποτέλεσμα, γιατί υπήρξε κι ένα λευκό. Σημειώνουμε ότι πέρα από το απαράδεκτο της συνάθροισης, απουσίαζε και ο σύμβουλος που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος και ο ποίος συγκέντρωνε και τη σχετική πλειοψηφία της 16άδας.
Το Σάββατο στις 11.00 συγκεντρώθηκε όλη η 16άδα και της ζητήθηκε να επικυρώσει το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας. Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο ζητήσαμε από τον Δήμαρχο να ανακοινώσει και τους αντιδημάρχους. Αρνήθηκε. Μετά από όλα αυτά αποχωρήσαμε καταγγέλλοντας όλη τη μεθόδευση και καθιστώντας τον δήμαρχο κύριο υπεύθυνο για τον διαμελισμό της ομάδας. Σημειωτέον ότι κανένας από τους έξι δεν ζήτησε τίποτα από τον δήμαρχο πέρα από τα παραπάνω.

Οι ΔΣ
ΓΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΞΥΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΖΑΤΖΑΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΧΑΝΤΖΟΠΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου