Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Πρωτάθλημα superleague

Η θεαματική ανατροπή (3-1 από 0-1) του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή δεν μείωσε την απόσταση που χωρίζει τους «αιωνίους», αφού ο Ολυμπιακός παίρνει «άριστα 10» στο Καραϊσκάκη (2-1 την Ξάνθη και 10 νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος). Πεντάδα ο Πανιώνιος μετά το άνετο 2-0 επί του Πανσερραϊκού.
Το ενδιαφέρον της 17ης αγωνιστικής στρέφεται πλέον στο ντέρμπι των «δικεφάλων», την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20.15).

Αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού

Όπως στον πρώτο γύρο, έτσι και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός κατάφερε δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Ξάνθης (2-1) και να προσθέσει στο σακούλι τους ακόμα τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν όταν βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ, αλλά ούτε και όταν έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Ζουέλα, κυνηγώντας την ισοφάριση μέχρι το τέλος.
Πριν το πέναλτυ και την αποβολή ο Ντιόγκο ήταν οφσάιντ. Η αποβολή ήταν άδικη. Το πέναλτυ το έπιασε ο τερματοφύλακος της Ξάνθης.
Ο διαιτητής έπαιξε για μια ακόμη φορά το ρόλο του.

Έδειξε χαρακτήρα

O Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε μόλις στο 6' πίσω στο σκορ από το γκολ του Πόνσε, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Κομοτηνή με 1-3 χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη (24'), Μάντζιου (63') και Ζιλμπέρτο (90'+4'). Για ένα ακόμα πέναλτι διαμαρτύρονται (δικαιολογημένα) οι "πράσινοι"...

Συνεχίζει αήττητος με Σταματόπουλο

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού και συνέχισε το αήττητο σερί του με τον Γιώτη Σταματόπουλο στον πάγκο. Ο Εστογιανόφ στο 22' άνοιξε το σκορ και ο Κουμορτζί στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η ομάδα των Σερρών έμεινε για δωδέκατο παιχνίδι χωρίς νίκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:45 Alpha
Ο.Φ.Η. - ΗΡΑΚΛΗΣ 16:45 NOVA
ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 20:15 NOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου