Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συγκέντρωση στο γραφείο του δημάρχου Καρδίτσας έγινε απόψε με σκοπό να αναδειχθεί ο υποψήφιος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που θα υποδειχθεί την Κυριακή από την πλειοψηφία.
Παρόντες ήταν 11 σύμβουλοι. Συγκεκριμένα οι Αντωνίου Σωτήριος, Βότσης Θεοφάνης, Γεννάδιος Ιωάννης, Καπράνας Απόστολος, Κατσαούνη - Ζησοπούλου Ελένη, Κολιός Ηλίας, Μπαρμπούτης Κων/νος, Νίκου Βασίλειος, Σουφλάκος Βασίλειος, Τάντος Μιχαήλ, Τάτσιος Λάμπρος.

Απόντες ήταν οι Γούλας Γεώργιος, Ξυδιάς Απόστολος, Παπαστολόπουλος Αθανάσιος, Τσάντσαλος Απόστολος και ο διαγραφείς, Χαντζοπλάκης Γεώργιος που όπως φημολογείται θα προτείνουν για πρόεδρο τον Απόστολο Τσάντσαλο.

Σήμερα θα γίνει νέα συνεδρίαση όπου με ψηφοφορία η ομάδα της πλειοψηφίας θα αναδείξει τον υποψήφιο πρόεδρο που θα προταθεί την Κυριακή.

Όμως, όποιος κάνει το λάθος να αυτοπροταθεί την Κυριακή και όσοι τον ψηφίσουν θα τεθούν εκτός ομάδας. Οτγανωτής του αντάρτικου είναι ο Γεώργιος Χαντζοπλάκης, αλλά μάλλον δεν του βγαίνει η υπόθεση μιας και ο Δήμαρχος χειρίζεται σωστά ο θέμα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου