Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Μόνο τους Θεσσαλούς βουλευτές της ΝΔ κάλεσε ο Χατζηγάκης

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπό την Προεδρία του Υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, σύσκεψη για τα προβλήματα του ευρύτερου αγροτικού τομέα της χώρας.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Κώστας Κιλτίδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Ν. Λέγκας, οι Υφυπουργοί Εσωτερικών κ.κ. Α. Νάκος και Χ. Ζώης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σ. Ταλιαδούρος, οι βουλευτές Θεσσαλίας της Ν.Δ. κ.κ. Κ. Αγοραστός (Λαρίσης), Κ. Τσιάρας (Καρδίτσας), Γ. Αναγνωστόπουλος (Καρδίτσης), Μ. Χαρακόπουλος (Λαρίσης), ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής (Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης) κ. Γ. Σαλαγκούδης, ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού έργου της Ν.Δ. για τα Αγροτικά (βουλευτής Πέλλας) κ. Ι. Τζαμτζής, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Σκιαδάς και Αυγουλάς και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρός.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να εγκαινιασθεί ένας νέος, ανοιχτός διάλογος –με όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του αγροτικού χώρου– σε όλα τα επίπεδα και για το σύνολο των προβλημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, αποφασίστηκε να προωθηθούν όλες οι προτάσεις εκείνες που αφορούν σε μέτρα ουσιαστικής στήριξης του εισοδήματος των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων για μια βιώσιμη ανάπτυξη στην ύπαιθρο.
«Σκοπός και στόχος της κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Χατζηγάκης, «είναι η αναγέννηση της υπαίθρου και η αναβάθμιση της άλλης Ελλάδας, δηλαδή της περιφέρειας, του αγροτικού πληθυσμού, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, του δασικού μας πλούτου και του περιβάλλοντος γενικότερα.
Πως θα γίνουν όμως όλα αυτά, όταν ο Υπουργός αντί να καλέσει όλους τους βουλευτές, καλεί μόνο αυτούς του κόμματός του;

Άραγε, γιατί δεν κάλεσε τους βουλευτές της θεσσαλίας όλων των κομμάτων;

Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να κάνεις συσκέψεις για να λύσεις προβλήματα, στόχος σου είναι απλά πως θα διαχειριστείς το θέμα επικοινωνιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου