Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Συνάντηση Νέων Αγροτών στο Φύλλο

Την Πέμπτη θα συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους στο Δέλτα και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 20 που θα φύγουν για την Εθνική Οδό
Αποφασισμένοι για όλα δηλώνουν οι Νέοι Αγρότες της Καρδίτσας και γενικότερα όλης της χώρας ξεκινώντας και αυτοί τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.
Χθες το απόγευμα, νέοι αγρότες από διάφορους Δήμους του Νομού μας συγκεντρώθηκαν στο Φύλλο και συζήτησαν διεξοδικά για τα νέα τους αγωνιστικά αυτά βήματα τονίζοντας πως η συμμετοχή όλων στις κινητοποιήσεις κρίνεται απολύτως απαραίτητη.
Οι Νέοι Αγρότες της Καρδίτσας, λοιπόν, θα συγκεντρώσουν την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιαναουαρίου τα τρακτέρ στο Δέλτα της Καρδίτσας, αλλά επειδή τα Τέμπη είναι μακριά (απέχουν περίπου 70 χιλιόμετρα), προσανατολίζονται στο να στήσουν μπλόκο στο ύψος του Πλατύκαμπου, ενώ εκείνοι της βόρειας Φθιώτιδας θα αποκλείσουν την εθνική οδό στην Αλαμάνα και παράλληλα θα κόψουν τις παρακαμπτήριες.
«Εμείς καλούμε όλους τους αγρότες που θέλουν να μείνουν στα χωριά και στα χωράφια τους να έρθουν μαζί μας και να δείξουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, ούτε και τα τρακτέρ. Όλα μαζί πρέπει τις επόμενες μέρες να είναι στους δρόμους και να κάνουν αίσθηση με την παρουσία τους» δηλώνει ο Κώστας Τέλιος, νέος αγρότης από την Καρδίτσα.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης, λοιπόν, στο Φύλλο ανταλλάχθηκαν απόψεις για το που θα πρέπει να συγκεντρωθούν και απηύθυναν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου