Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Με το αριστερό μπήκε η νέα χρονιά

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1

Ένα δικό της παιχνίδι δεν μπόρεσε να κερδίσει χθες στο Δημοτικό Στάδιο η Αναγέννηση με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς, που αν και καλύτερη δέχθηκε την ισοφάριση στο 88΄από τους φιλοξενούμενους και απογοήτευσε τους φιλάθλους που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες την στήριξε και με το παραπάνω.
Λίγο – πολύ η εικόνα του αγώνα ήταν αυτή που περιμέναμε με τους κιτρινόμαυρους να πιέζουν για το γκολ και την ομάδα του Πειραιά να προφυλάσσει πρώτα τα νώτα της και μετά να προσπαθεί για το γκολ στις αντεπιθέσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με τον καλύτερο της παίκτη χθες τον Χρήστο Δούκα, μετά από λίγο ο Εθνικός είχε δοκάρι, και στο 2ο ημίχρονο ουσιαστικά δεν χάθηκε καμιά ευκαιρία από τους αντιπάλους και την Αναγέννηση όσο περνούσε ο χρόνος να προσπαθεί περισσότερο να διαφυλάξει το σκορ παρά να σημειώσει ένα ακόμη γκολ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε καμιά περίπτωση την εστία του Μπρέλλα , για να φτάσουμε στο 88΄όταν μια βολίδα του Λίμα έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των κιτρινόμαυρων και άδικα δυο βαθμοί να πετάξουν για άλλη μια φορά. Όμως και πάλι φάνηκε η ανάγκη για μεταγραφές ειδικά στον επιθετικό τομέα και περιμένουμε τις κινήσεις που θα κάνει η Διοίκηση τις επόμενες ημέρες.

Φάσεις και γκολ

14΄ κόρνερ του Φερέιρα από τα αριστερά η μπάλα περνάει από όλους και παράλληλα από την γραμμή της εστίας την απομακρύνει ο Αμαραντίδης.
17΄ προσπάθεια του Μπουντούρη από τα δεξιά και σέντρα στη μεγάλη περιοχή ο Κυπαρίσσης από κοντά σουτάρει για να απομακρύνει σωτήρια ο Σουλογάνης σε κόρνερ.
33΄ κόρνερ του Μπουντούρη , ο Μπλέτσας πιάνει τη κεφαλιά και ο Δούκας με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια
40΄το 1-0 για την Αναγέννηση από σέντρα του Μπουντούρη και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών, ο Δούκας με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
42΄ αριστερό κάθετο δοκάρι για τον Εθνικό σε γυριστό σουτ του Τούλιο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
58΄ σουτ του Παληγιώργου έξω από τη περιοχή μπλοκάρει ο Σουλογάνης
68΄ φάουλ Μάτεγιτς πάνω από τα δοκάρια του Μπρέλλα
85΄ σουτ Μπουντούρη έξω από τη περιοχή δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι
88΄το 1-1 με δυνατό σουτ του Λίμα έξω από τη περιοχή , ύστερα από φάουλ του Φαρινόλα και προσωρινή απόκρουση του Δούκα
Καλή η διαιτησία του κ. Δροσινού από τη Χαλκιδική, καλός ο 1ος βοηθός κ. Γρεβένης του ιδίου Συνδέσμου, με λάθη στο 2ο ημίχρονο ο κ. Γιοβανόπουλος από την Ημαθία.
Κίτρινες: Αγγελόπουλος, Αμαραντίδης, Κυπαρίσσης, Φαρινόλα
Αναγέννηση: Μπρέλλας, Δούκας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης(90΄ Τζέκος), Παληγεώργος(87΄ Καραμανλής), Ζαχαριέφσκι, Γιαχάγια, Αμαραντίδης, Κυπαρίσης(80΄ Γεωργαντζιάς), Μπλέτσας
Εθνικός Π: Σουλογάνης, Σιλιγαρδάκης, Ζαμπρόπουλος(81΄ Φιλιπάκος), Μάτεγιτς, Γκρέιμς(46΄ Κρις Φεράζ), Δήμος, Φερέιρα, Φαρινόλα, Τούλιο(61΄Κρητικός), Ζαραδούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου