Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Οι νέοι αντιδημάρχοι και πρόεδροι Δ.Σ. σε όλο το Νομό Καρδίτσας

Ημέρα δημαιρεσιών είναι η Κυριακή σε όλους τους Δήμους του Νομού Καρδίτσας και έτσι ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο όσον αφορά στους νέους αντιδημάρχους, αλλά σε ό, τι έχει να κάνει με τα Προεδρεία όλων των Δημοτικών Συμβουλίων.
Μερικοί δήμαρχοι έχουν ήδη ανακοινώσει τους νέους τους αντιδημάρχους και κάποιοι άλλοι προβληματίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή κρατώντας κλειστά τα χαρτιά τους.
Η "Αλήθεια" επικοινώνησε με όλους τους δημάρχους του Νομού μας μεταφέροντάς σας τις αποφάσεις τους για τους αντιδημάρχους, όπως επίσης και την πρότασή τους για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στον Δήμο Αργιθέας

Ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Χρήστος Καναβός μέχρι και χθες το απόγευμα τουλάχιστον κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του και έτσι αναμένουμε τις ανακοινώσεις τους για τον ορισμό των αντιδημάρχων, αλλά και την πρότασή του για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στις σημερινές δημαιρεσίες.

Στον Δήμο Άρνης

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Άρνης κ. Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τα ίδια πρόσωπα καθώς παραμένουν στις θέσεις τους οι ίδιοι αντιδήμαρχοι και πιο συγκεκριμένα οι κ. Ιωάννης Βούνος και Νικόλαος Ντάφος.
Στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Άρης Τζέκος.

Στον Δήμο Αχελώου

Κλειστά μέχρι την τελευταία στιγμή κρατάει τα χαρτιά του και ο δήμαρχος Αχελώου κ. Αθανάσιος Οικονόμου.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κατά τη διαδικασία των δημαιρεσιών.

Στον Δήμο Ιθώμης

Ο δήμαρχος Ιθώμης κ. Σταύρος Παπαγεωργίου, από την άλλη, έχει πάρει τις αποφάσεις του και πιο συγκεκριμένα επέλεξε για νέους αντιδημάρχους την κ. Ερμιόνη Ραχωβίτσα και τον κ. Δημήτρη Τσιούμα.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παπαγεωργίου θα προτείνει τον κ. Αποστόλη Μιχάλη.

Στον Δήμο Ιτάμου

Στις επιλογές του έχει ήδη καταλήξει και ο δήμαρχος Ιτάμου κ. Βασίλης Τσαντήλας ο οποίος θα ορίσει αντιδημάρχους τον κ. Γιάννη Καραμέτο και τον κ. Θωμά Τσαντίλη.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Τσαντήλας θα προτείνει τον κ. Ευάγγελο Σωτηρλή.

Στον Δήμο Καλλιφωνίου

Ήδη γνωστές είναι και οι ανακοινώσεις του δημάρχου Καλλιφωνίου κ. Πέτρου Μουταρέλου ο οποίος επέλεξε για αντιδημάρχους του τον κ. Ευάγγελο Τσέτσα καθώς επίσης και τον κ. Παναγιώτη Ντερέκα.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Καλλιφωνίου θα προτείνει τον κ. Ιωάννη Βασιλόπουλο.

Στον Δήμο Κάμπου

Στον Δήμο Κάμπο, ο δήμαρχος κ. Κώστας Παπαλός επέλεξε για αντιδημάρχους του τον κ. Ιωάννη Ζευγαρά και τον κ. Μάνθο Κουκούλη.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Στον Δήμο Μενελαίδας

Ο δήμαρχος Μενελαίδας κ. Κων/νος Σπυριδώνης συγκαταλέγεται σε εκείνους που δεν έχουν καταλήξει ακόμη στις επιλογές τους.

Στον Δήμο Μητρόπολης

Ο δήμαρχος Μητρόπολης κ. Γιώργος Γιοβάνης έχει τρεις πιθανές επιλογές για τους δύο αντιδημάρχους του και πιο συγκεκριμένα τον κ. Χρήστο Καταραχιά, τον κ. Σερ. Σφήκα και τον κ. Θ. Μπακαρό, με επικρατέστερους τους δύο πρώτους.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να προτείνει την κ. Βασιλική Σακκά.

Στον Δήμο Μουζακίου

Ξεκάθαρος στις αποφάσεις του, ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός θα ορίσει αντιδημάρχους του τους κ. Θανάση Μπαλατσό, Νίκο Ζαρνακούπη, Γιώργο Γκούμα και Θωμά Καλαμπαλίκη.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει την κ. Σοφία Τόλια.

Στον Δήμο Νεβρόπολης Αγράφων

Ο δήμαρχος Νεβρόπολης Αγράφων κ. Φώτης Παπαντώνης έχει ήδη ανακοινώσει τους αντιδημάρχους του οι οποίοι και θα είναι οι κ. Θωμάς Μαλέτσικας και Παναγιώτης Κερασιώτης.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παπαντώνης θα προτείνει τον κ. Γιώργο Αργύρη.

Στον Δήμο Παλαμά

Ο δήμαρχος Παλαμά κ. Βασίλης Καραδήμος θα διατηρήσει στη θέση του ενός αντιδημάρχου τον κ. Απόστολο Πετρόπουλο και όσον αφορά στις άλλες δύο θέσεις θα ορίσει τον κ. Κων/νο Νασιούλη και την κ. Κατερίνα Τρουβά.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Καραδήμος δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιόν θα προτείνει.

Στον Δήμο Παμίσου

Ο δήμαρχος Παμίσου κ. Γιάννης Παπακώστας θα ορίσει αντιδημάρχους του τους κ. Θωμά Μαγουλιώτη, Θωμά Στεφανή και για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει τον κ. Μιλτιάδη Κοτρώτσιο.

Στον Δήμο Πλαστήρα

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και στον Δήμο Πλαστήρα όπου ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Τσιαντής έχει ανακοινώσει για αντιδημάρχους του την κ. Αικατερίνη Παπαστεργίου – Ζαρκάδα και τον κ. Σπυρίδωνα Κοντοστέργιο.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Πλαστήρα θα προτείνει τον κ. Κ. Κανδύλα.

Στον Δήμο Ρεντίνας

Αντιθέτως, καθόλου ξεκάθαρη δεν είναι η κατάσταση στον Δήμο Ρεντίνας, όπου περιμένουμε την ημέρα των δημαιρεσιών για να μάθουμε τις αντιδημαρχίες, αλλά και το νέο Προεδρείο.

Στον Δήμο Σελλάνων

Το ίδιο θολή παραμένει η εικόνα και στον Δήμο Σελλάνων.

Στον Δήμο Σοφάδων

Ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Βασίλης Κατσάρας, από την άλλη, έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι νέοι αντιδήμαρχοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Ζάβαλος, Ηλίας Φιλίππου, Φώτης Κάιας και Κων/νος Τουλόπουλος.
Για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου θα προτείνει τον κ. Χρήστο Βλόντζο.

Στον Δήμο Ταμασίου

Ο δήμαρχος Ταμασίου κ. Βασίλης Μόσχος μέχρι χθες δεν είχε ανακοινώσει ακόμη τους αντιδημάρχους τους, ενώ το πιο πιθανό είναι κάνει ένα συνδυασμό παλιών και νέων προσώπων.

Στον Δήμο Φύλλου

Τέλος, ο δήμαρχος Φύλλου κ. Δημήτρης Αγγέλου επίσης δεν έχει λάβει τις τελικές τους αποφάσεις και το τοπίο αναμένεται ξεκαθαρίσει στις δημαιρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου