Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Η Ένωση Νέων Αγροτών και η Ο.Α.Δ.Η.Σ.Κ. αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο μπλόκο των Μικροθηβών.
Με τα αγροτικά μηχανήματα και τα αυτοκίνητά τους καλούμε όλους τους αγρότες να δώσουν δυναμικό παρών στο ΔΕΛΤΑ της Καρδίτσας ώρα 12 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 21 Ιανουαρίου όπου όλοι μαζί θα μετακινηθούμε προς το μπλόκο των Μικροθηβών.
Τα αιτήματα της Πανελλαδικής Επιτροπής είναι κοινά με όλο τον αγροτικό κόσμο. Το πρόβλημα του Καρδιτσιώτη αγρότη είναι και πρόβλημα όλων των Ελλήνων αγροτών.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί όπως επιθυμεί και όχι μόνο με τρακτέρ. Ο αγώνας γίνεται με οποιοδήποτε μηχάνημα και μέσο διαθέτει ο κάθε αγρότης, με σκοπό να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στις πολιτικές που αποφασίζονται για μας, χωρίς εμάς. Όλος ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι η αγροτιά είναι το μέλλον της πραγματικής οικονομίας και της πραγματικής ανάπτυξης της χώρας μας.
Σεβόμαστε όλους όσους αγωνίζονται στα πλαίσια του αγροτικού κινήματος και της μεγάλης ανατροπής που επιδιώκουμε στην αγροτική οικονομία. Οι νέοι αγρότες αποφασίζουν για το μέλλον τους και είναι ενωμένοι και αποφασιστικοί για να προδιαγράψουν ένα καλύτερο αυριο στην αγροτική περιφέρεια.
Διατηρούμε για τον εαυτό μας το δικαίωμα να σχεδιάζουμε τους αγώνες μας, να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να έχουμε διαφορετική άποψη σε αγροτικά ζητήματα και όχι να αποτελούμε τα «εξαπτέρυγα» των κομμάτων και να χειραγωγούμαστε από αυτά.
Θα διαφυλάξουμε την ανεξαρτησία του κινήματός μας με κάθε μέσο. Είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε μια καλλίτερη ζωή στην περιφερειακή αγροτική Ελλάδα για την οποία θα είναι περήφανοι όλοι οι Έλληνες.
Όλοι μαζί στον αγώνα για την επιβίωση μας και την πραγματική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος.
Συγχαίρουμε όλους τους συναγωνιστές αγρότες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μπλόκα, και προτρέπομε όλη την αγροτιά, κυρίως τους νέους, που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας. Πρέπει το μήνυμα να είναι μεγάλο και ηχηρό, Μόνο έτσι τα προβλήματά μας θα μπούνε ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων της κοινής γνώμης, με αποτέλεσμα να δοθούν από την Κυβέρνηση οριστικές λύσεις στον πολύπαθο αγροτικό τομέα, που όλοι επιθυμούμε να κατακτήσει, την θέση που του ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου