Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ
ΔΩΣΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Οι τρόποι βοήθειας ποικίλλουν ανάλογα με τις δυνατότητες και ικανότητες κάθε ενδιαφερόμενου.
Συμμετοχή σε αποστολές: Για να συμμετάσχει κανείς σε αποστολή πρέπει να καταθέσει στο Σωματείο σύντομο βιογραφικό σημείωμα και να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής σε αποστολές. Ακολουθεί συνέντευξη και διαπιστώνεται αν οι ενδιαφερόμενοι ανταποκρίνονται στις πολλές απαιτήσεις των αποστολών ή αν μπορούν να βοηθήσουν με άλλο τρόπο.
Παροχή υλικών:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Οι φίλοι των «Γιατρών Καρδιάς» που επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα στην Οργάνωση, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στις αποστολές της σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας (δωρεάν διάθεσή τους στους ασθενείς που ζουν σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές της φτωχής πατρίδας τους ή σε όσους τα έχουν ανάγκη σε έκτακτη περίπτωση πολέμου, πλημμυρών, σεισμών ή άλλων φυσικών καταστροφών ), πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής:

1. Τα είδη των φαρμάκων που συγκεντρώνουμε αυτό τον καιρό είναι:
Αντιβιοτικά Ευρέως Φάσματος : για ενήλικους και παιδιά. Αμπικιλίνες, Κεφαλοσπορίνες, FLAGYL, SEPTRIN, FORTE BACTRIMEL ( ΟΧΙ AUGMENTIN)
Παυσίπονα σε χάπια ( προσοχή: ΟΧΙ ασπιρίνες ),Depon, Panadol, Brufen, Ponstan κλπ.
Σίδηρος: σε χαπάκια και σε υγρή μορφή για παιδιά
Γάζες: Fucidin

2. Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ελέγχεται ο χρόνος λήξης της ισχύος των φαρμάκων, ο οποίος αναγράφεται στη συσκευασία τους ( επιθυμητός χρόνος λήξης: τουλάχιστο 2-3 χρόνια από την ημερομηνία αποστολής τους στην Οργάνωσή μας ).

3. Φάρμακα σε ανοιγμένη συσκευασία ή φάρμακα που έχει αρχίσει η χρήση τους από ασθενή, δεν χρησιμοποιούνται από τους «Γιατρούς Καρδιάς». Συνεπώς, σας παρακαλούμε να μη μας στέλνετε τέτοια φάρμακα.

4. Εκτός από φάρμακα δεν συγκεντρώνουμε τίποτα άλλο. Σας παρακαλούμε θερμά να μας στέλνετε μόνο τα φάρμακα που συγκεντρώνουμε.5. Η αποστολή μπορεί να γίνει ταχυδρομικώς ή με άμεση παράδοση απο τον ενδιαφερόμενο στη διεύθυνση: Γιατροί Καρδιάς, Θησέως 7-9, 10 562 ΑΘΗΝΑ.6. Το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, η πλήρης ταχυδρομική του διεύθυνση, το τηλέφωνο και το FAX του παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς στο έντυπο του ταχυδρομείου. Επίσης, παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς και εξωτερικά στο κάθε δέμα που μας στέλνετε.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο της Οργάνωσης:Τηλ.: 210 3317288, 210 3317291 Fax.: 210 3255142e-mail: info@heartdoctors.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου