Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Ο Β. ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ!!!


Απίστευτη γκάφα της ΕΛ.ΑΣ. και πάλι. Τα μαζεύει ο Β. Τσιατούρας και πάει σπίτι του.

ΤΑ ΝΕΑ γράφουν:

Απέδρασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής με ελικόπτερο ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας από τον Κορυδαλλό. Μαζί του δραπέτευσε ξανά ο Αλβανός συνεργάτης του Αλκέτ Ριτζάι.Στη διάρκεια της απόδρασης, έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ ένας φύλακας φέρεται να αυτοτραυματίσθηκε.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο άνδρες κατάφεραν να βγουν από την απομόνωση, όπου κρατούνταν, στον προαύλιο χώρο των φυλακών και στη συνέχεια ανέβηκαν με ανεμόσκαλα στο ελικόπτερο. Λίγα λεπτά αργότερα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από τα διόδια Αφιδνών, όπου δύο μαύρα τζιπ περίμεναν τους δραπέτες. Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί στι 1 και 30 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο σχέδιο πτήσης είχε δηλώσει ως προορισμό την Ιτέα. Από εκεί παρέλαβε τους δύο επιβάτες και εν συνεχεία ο πιλότος εξαναγκάστηκε από τους συνεργούς του Παλαιοκώστα να πετάξει επάνω από τον Κορυδαλλό.
Οι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι είχαν μεταφερθεί πρόσφατα στις φυλακές Κορυδαλλού από σωφρονιστικά ιδρύματα της επαρχίας, καθώς επρόκειτο να δικαστούν για την προηγούμενη απόδρασή τους, που είχε γίνει στις 4 Ιουνίου 2006. Η σύλληψη του Παλαιοκώστα το καλοκαίρι του 2008, μετά την απαγωγή του βιομήχανου Γ. Μυλωνά, επιτάχυνε την έναρξη της δίκης, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο.Η απόδραση σημειώθηκε μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη κατάθεση των δύο κακοποιών στο δικαστήριο.
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Αθ.Ανδρεουλάκος, ενώ επιστρέφει εσπευσμένα από τα Ιωάννινα ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν.Δένδιας.

Διαβάζω στο pressmme:
"Με τους υπουργούς Προκόπη Παυλόπουλο και Νίκο Δένδια μίλησε τηλεφωνικά πριν από λίγο ο Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με τις διαρροές από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός ήταν έξαλλος με την απόδραση και την διαπόμπευση της ΕΛ.ΑΣ. και κατά συνέπεια της κυβέρνησής του. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να πέσουν κεφάλια και ν΄αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επί τόσο καιρό στο απυρόβλητο, υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, έχει πέσει σε μεγάλη δυσμένεια. Η σημερινή εξέλιξη ήταν σοκαριστική για το Μέγαρο Μαξίμου. Οι ευθύνες διαχέονται προς όλες τις πλευρές. Στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στο υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης ακόμα και στην Υπηρεσία Πολιτική Αεροπορίας. Αποδείχθηκε ότι όλα είναι διαλυμένα. Όποιος θέλει παίρνει ένα ελικόπτερο και κάνει ότι θέλει. Από το να προσγειωθεί στον Κορυδαλλό μέχρι να πετάξει 100 κιλά δυναμίτιδα πάνω από την Βουλή! Το ζήτημα των πρόωρων εκλογών πάει οριστικά πίσω. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν αυτοκτονία για τον πρωθυπουργό. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι μετά την είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου, το κλίμα στην επικείμενη συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη και Χίλαρι Κλίντον γίνεται πολύ βαρύ. Οι Αμερικανοί θα είναι περισσότερο πιεστικοί παρά ποτέ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου