Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Θαυμάστε εικόνες απανθρωπιάς!!!

Περιστέρια νεκρά από φόλες μπροστά στην πλατεία Δικαστηρίων
Κάποιος ασυνείδητος τα τάισε θάνατο

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ,στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας καθαριστής του Δήμου Καρδίτσας, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του, τα περιστέρια να τρώνε και στη συνέχεια να πέφτουν νεκρά στο έδαφος .
Συμφώνα με τον υπεύθυνο καθαριότητας κ. Απόστολο Μπόρλα με τον όποιο συνομιλήσαμε και μας τόνισε τα εξής: « Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό, έχει συμβεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν .Μας υπογράμμισε επίσης πως ο αριθμός των νεκρών περιστεριών ανέρχεται στον αριθμό των 30 και πως ο τρόπος που τα δηλητηριάζουν είναι ένα φάρμακο που έχει τη μορφή σιταριού αλλά έχει διαφορετικό χρώμα.»
Οι εικόνες αυτές αποτελούν απόδειξη απανθρωπιάς και ασυνειδησίας.
Οι δηλητηριάσεις στις οποίες προβαίνουν οι ασυνείδητοι που κατά καιρούς επιδίδονται στο γνωστό ‘σπορ’ της φόλας για λόγους που μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει, προσβάλλουν τον πολιτισμό και την αξιοπρέπειά μας.
Πράξεις σαν αυτές είναι που φανερώνουν την απουσία πολιτισμού.
Τα ζώα τα καταλαβαίνουμε τους ζωώδεις ανθρώπους όχι. Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα αποτελεί θέμα ευαισθησίας και ένδειξης πολιτισμού.
Κάθε πολίτης θα πρέπει να καταγγέλλει τέτοιες πράξεις.
Αυτή η κτηνωδία δεν μπορεί να περάσει έτσι .Πάντως η δηλητηρίαση των ζώων αποτελεί ποινικό αδίκημα, που διώκεται με φυλάκιση έως και έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο έως και 1,500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου