Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Πρόβλεψη!!! Σιγά μην παραιτηθεί ο Μανώλης από βουλευτής.

Κάνω πρόβλεψη. Ο Γιάννης Μανώλης δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής. Θα κάνει μια ακόμη κωλοτούμπα και τελειώσαμε. Άλλωστε το γνωρίζει το άθλημα.
Μέχρι σήμερα έχει παραιτηθεί κοντά στις 200 φορές.

Τι σκέφτεται να (μην) πει ο Γιάννης Μανώλης

Δεύτερες σκέψεις κάνει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης σχετικά με την απειλή της παραίτησης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο κ. Μανώλης προσπαθεί να βρει ένα τρόπο προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα και να συνεχίσει τον βίο του εντός του κοινοβουλίου. Αύριο και αφού προηγουμένως παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού στην προ ημερησίας συζήτηση για την Οικονομία ο βουλευτής Αργολίδας θα βγάλει μια γραπτή ανακοίνωση. Το ερώτημα είναι τι θα λέει αυτή η ανακοίνωση. Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε αποφασίσει ούτε ο ίδιος. Τη μια έλεγε ότι θα παραιτηθεί και την επομένη προσπαθούσε να βρει τρόπο για δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης. Ωστόσο, δύο ήταν οι εκδοχές. Η πρώτη τον θέλει να δηλώσει ότι όποτε γίνουν εκλογές δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και ότι παραιτείται και από μέλος της Ν.Δ. Και η δεύτερη ότι θα παραμείνει για ένα διάστημα όσο χρειαστεί για να δρομολογηθούν τα έργα στο νομό και αμέσως μετά να παραιτηθεί.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Από χθες το μεσημέρι που έγινε γνωστή η πρόθεση Μανώλη περί της παραιτήσεως, έφτασαν στο γραφείο του παράγοντες της Αργολίδας που τον πίεζαν να μην παραιτηθεί.
ΑΞΙΖΕΙ: Αρκετοί ήταν εκείνοι που έλεγαν στον Μανώλη ότι δεν καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνει το χατίρι στην Ντόρα. Και, είχαν δίκιο αφού δεν είναι δυνατόν να φεύγει από την Κ.Ο. επειδή βγήκε και στήριξε τον Καραμανλή.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Την ώρα που το Alter έπαιζε θέμα για την Υγεία βγήκε ο Αβραμόπουλος για πει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Γιάννη Μανώλη.
ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ: Με αγωνία περιμένουν τις αποφάσεις Μανώλη οι Δημήτρης Κρανιάς και Γιάννης Ανδριανός. Ο πρώτος γιατί θα γίνει άμεσα βουλευτής και ο δεύτερος γιατί θα κατέβει με μεγαλύτερη άνεση στην Αργολίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου