Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Τι θα γίνει ρε παιδιά με την τιμή του Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία;

Τι θα γίνει ρε παιδιά με την τιμή του Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία;
Έλαβα το παρακάτω μήνυμα από έναν φίλο από τη Λάρισα.
Η κατάσταση είναι τραγική. Το ίδιο συμβαίνει και στην Καρδίτσα.

Σας παραθέτω το κείμενο
Γιώργο σου απευθύνω έκκληση και σε παρακαλώ κάντε μια αναφορά και ανέδειξε την ληστρική επιδρομή και την ξεδιάντροπη κλοπή που γίνεται με τους λογαριασμούς σε βάρος των καταναλωτών φυσικού αερίου, στην περιοχή της Λάρισας.
Συγκεκριμένα μένουμε σε ένα ημιϋπόγειο 55,36 τμ μεμονωμένης και ανεξάρτητης μονοκατοικίας (δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το πιο πάνω).
Για διάστημα λοιπόν 33 (τριάντα τριών) ημερών δηλαδή από: 27/12 έως 29/12/2008
μας ήρθε λογαριασμός τον οποίο και πληρώσαμε άκουσον.. άκουσον 361,88€ (τριακόσια εξήντα ένα και ογδόντα οκτώ). Σημειωτέον ότι οι λογαριασμοί αερίου είναι ελεύθεροι άλλων οποιαδήποτε τελών (Δημοτικών κλπ).
Ειδικότερα από τις 3 μμ που γυρίζουμε από τις δουλειές μας ο θερμοστάτης ανεβαίνει από τους 17 βαθμούς της υπόλοιπης ημέρας, στους 20 με 21, διότι το πιο πάνω για μας είναι απαγορευτικό. Έτσι λοιπόν ενώ ψοφάμαι στο κρύο γιατί με 21-21 βαθμούς δεν ζεσταίνεται κανείς, παρόλα αυτά μας γδέρνουν κανονικά.
Σε περίπτωση δε που κάποιος θέλει να επικοινωνήσει με τα γραφεία τους επί της Παναγούλη 9 μονίμως το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο και αν ο δύσμοιρος κατορθώσει να πάρει από την δουλειά του άδεια και τους επισκεφθεί για εξηγήσεις ή πληροφορίες, άμέσως τον παραπέμπουν στον ανευθυνοϋπεύθυνο υπάλληλο που και αυτός μόνιμα βρίσκεται εκτός … για δουλειές, προτείνουν δε ως μέσο επικοινωνίας και δίνουν το κινητό του τηλέφωνο. Αυτοί εκεί μόνο από κινητά γνωρίζουν αδιαφορώντας για το αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα ή όχι των καταναλωτών, όχι όμως και για την είσπραξη των φουσκωμένων λογαριασμών.
Οι άνθρωποι συνεπώς χωρίς καμία οργάνωση εκτός των άλλων και γραμματειακή μας καθήσαν υποχρεωτικά στον σβέρκο, ειδικά για τις οικοδομές από το 2006 και μετά, μας περάσαν μία θηλιά στο λαιμό και με τρόπο σαδιστικό ολοένα την σφίγγουν περισσότερο και αλύπητα.
Τέλος στην αρχή εκτός των άλλων δικαιολογητικών σύνδεσης τους προσκόμισα και το αποδεικτικό πληρωμής από τον σύνδεσμο ήλεκτρολόγων δύο φορές, γιατί το είχαν χάσει φυσικά δεν το παραδέχθηκαν – έγινε ένας χαμός.
Ο λογαριασμός είναι στην διάθεσής σου.
Θανάσης από Λάρισα.

Σημείωση: Είναι πράγματι ληστεία και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα.
Ας κόψουν την πλάκα στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου