Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Εξαφανίστηκε 14χρονη στο Νιγρίτα Σερρών. Ας βοηθήσουμε όλοι.


Τελικά αυτή η ιστορία με το σήριαλ του mega δεν θα βγει σε καλό. Μπορεί κάποια παιδιά να κάνουν τρέλες. Και μακάρι να είναι κάτι τέτοιο. Το πιο απλό δηλαδή. Αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας 14χρονη μαθήτρια από τη Νιγρίτα Σερρών.

Η μαθήτρια ξεκίνησε για το σχολείο μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, από την οποία και απομακρύνθηκε κάποια στιγμή, χωρίς καμία δικαιολογία.Υπάλληλος του ΚΤΕΛ ανέφερε στην αστυνομία ότι το κορίτσι έβγαλε εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Η μικρή κοινωνία της Νιγρίτας είναι ανάστατη από το γεγονός, καθώς, μέχρι τώρα, όλες οι προσπάθειες ανεύρεσης της 14χρονης απέβησαν άκαρπες.

Όπως έγινε γνωστό, το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε οικογενειακά ή ψυχολογικά προβλήματα.Οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της ανήλικης κοπέλας συνεχίζονται, ενώ έχει ενημερωθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Ελευθερία Λαγούδα, έχει ύψος περίπου 1.70, καστανόξανθα μαλλιά και είναι περίπου 45 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρο μπουφάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου