Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ο αστυνομικός, «τελείωσε»!!

Σχολιάζει o Γιώργος Αμβροσίου

Κι όμως, δεν είναι η Πετρούλα αλλά «τελείωσε». Είναι αστυνομικός της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στην ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΑΝΤΙΜ. ΟΡΓΑΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ στο 3ο ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Αυτές τις μέρες διαβάσαμε για εφόδους που έγιναν σε διάφορες πόλεις της χώρας μας - ανάμεσά τους και στην Καρδίτσα – για την εξάρθρωση κυκλωμάτων σωματεμπορίας. Έτσι, η αστυνομία έφτασε στην σύλληψη 15 ατόμων. Δείτε όμως πλάκα που έχει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία για το θέμα. Έχει τίτλο, «Έλεγχος νυχτερινού κέντρου» και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έγινε, «σύλληψη δεκαπέντε (15) ατόμων για «Παραβίαση του απορρήτου των
τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας», «Άμεση συνεργεία σε
διευκόλυνση ακολασίας άλλων» και Νόμου περί εκδιδομένων».

Και πάμε τώρα στα ειδικότερα. «Πρώτες πρωινές ώρες της σήμερα (01/02/2009) Αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας παρουσιάσθηκαν ως πελάτες, σε κέντρο διασκεδάσεως strip-show στα Ιλίσια-Αττικής, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν περιέλθει στην Υπηρεσία μας, απασχολούνταν γυναίκες ως χορεύτριες-συνοδοί θαμώνων, οι οποίες ενεργούσαν ασελγείς πράξεις σε πελάτες του καταστήματος έναντι αμοιβής και υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τις πράξεις αυτές. Διαδοχικά τους Αστυνομικούς (πελάτες) πλησίαζαν διάφορες γυναίκες προκειμένου αυτοί να επιλέξουν τη συντροφιά τους αντί κεράσματος ποτού, καθώς και τη διενέργεια ατομικού χορού (prive), ο οποίος θα γινόταν στους καναπέδες του ειδικό διαμορφωμένου χώρου έναντι της αμοιβής των (50) ευρώ. Ο ένας εκ των Αστυνομικών, συμφώνησε με μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν από την Υπηρεσία μας χρηματικό ποσό των πενήντα (50) Ευρώ, στη συνέχεια αυτή τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παντελώς γυμνή, έτριβε τα γεννητικά της όργανα πάνω στο μόριο του Αστυνομικού, προσποιούμενη την ερωτική πράξη, αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα, σε διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του Αστυνομικού - πελάτη, με αποτέλεσμα αυτός να εκσπερματώσει»!!!

Έτσι ακριβώς όπως το διαβάσατε. Μιλάμε δηλαδή για πολύ περιστατική περιγραφή. Μέχρι που ένας φίλος που του έστειλα το έγγραφο χθες για να «σπάσουμε πλάκα» μου απάντησε. «Αυτά είναι τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα». Και θέλει να τα κόψει η «κακούργα» η Πετραλιά. Αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ένα σωρό ιστορίες. Ένας άλλος έγραψε. «ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ»!!!

Σχολιάζοντας την φράση: «Ο ένας εκ των αστυνομικών συμφώνησε με τη μία εκ των γυναικών για τον ατομικό χορό και αφού αρχικά τον οδήγησε σε υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου, όπου παρέδωσε το προσημειωθέν ποσό» το σχόλιο ήταν. «ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ»;

Σε άλλο σημείο έγραφε το δελτίο τύπου: «…όπου παντελώς γυμνή», ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!».

Σε άλλο σημείο γράφει: «…αφήνοντας τον ίδιο να τη θωπεύει ελεύθερα σε διάφορα σημεία του σώματός της». Σχόλιο: «ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ!!!»

Εδώ τώρα είναι το καλύτερο: «…ενώ επίσης προέβη σε χειρομαλάξεις του μορίου του αστυνομικού-πελάτη». Σχόλιο: «ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ»!!!

Είδατε βρε παιδιά που κατηγορείται την αστυνομία. Μπορεί να μην μπορούν να μας προστατεύσουν, αλλά μας διασκεδάζουν μια χαρά. Και άντε τώρα να γλιτώσουν από τα σχόλια του Μητσικώστα, του Λαζόπουλου και του Θέμου. Νούμερο στις επιθεωρήσεις στα θέατρα θα γίνουν. Όχι δηλαδή ότι τώρα δεν είναι «νούμερα»!!!
Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στην στήλη ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου