Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009

Το golden boy της κυβέρνησης που χορεύει ημίγυμνο στα τραπέζια


Από χθες γίνεται χαμός με την φωτογραφία που δημοσίευσε το http://press-gr.blogspot.com/ και εμφανίζει τον Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να τα δίνει όλα πάνω στο τραπέζι με μια κοπέλα ήμίγυμνος.
Αρχικά, ακούστηκαν διάφορα, όπως "τι δουλειά έχουν οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται με τις ιδιωτικές στιγμές ενός ανθρώπου".
Να λοιπόν που όλα βγαίνουν στο φως.
Το στέλεχος είναι ο Ιωάννης Παυλίδης Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
Γράφει πάλι σήμερα το http://press-gr.blogspot.com/

Μεγάλος χαμός έγινε με τη φωτογραφία που αποκάλυψα και δείχνει πάνω στο τραπέζι με μια κοπελιά να λικνίζεται και να γλεντάει το golden boy Ιωάννης Παυλίδης. Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ του οποίου πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκαν οι αμοιβές και τα εκτός έδρας που εισπράττει, 18.989 ευρώ τον μήνα.
Το ξεφάντωμα που φαίνεται στη φωτογραφία δεν είναι σε ιδιωτική έξοδο, ούτε σε κανένα ...σπίτι για να μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για προσωπικές στιγμές. Είναι από εκδήλωση της εταιρίας η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2007.
Ήταν εταιρική εκδήλωση πωλήσεων των επιτυχημένων διαγωνισμού, στο Πήλιο. Το γλέντι έχει γίνει στο χωριό Μούρεσι, μεσημέρι, σε ταβέρνα. Κι ο Γιάννης είχε κέφια, ανεβάζει την κοπελιά στο τραπέζι κι ανεβαίνει κι ο ίδιος. Προφανώς σκέφτηκε ότι τραπέζι και ντυμένος δεν λέει. Κι ας μην πούμε προς το παρόν τη λεπτομέρεια για το πώς ...βγήκαν τα δικά του ρούχα.
Οι άλλοι κοίταζαν μάλιστα αποσβολωμένοι. Τραβούσαν κάμερες, φωτογραφικές και κινητά, αλλά αυτός ακλόνητος. Ήθελε με τον τρόπο του να δώσει άλλη μια απόδειξη του σεμνά και ταπεινά.
Η αποκάλυψη της φωτογραφίας καταγράφει ακριβώς αυτή την νοοτροπία που, σε διάφορες μορφές, έχει οδηγήσει στην "κατρακύλα" τη ΝΔ. Ένα golden boy, με άκρες στο Μέγαρο Μαξίμου, με μεγάλες αποδοχές, επικεφαλής μιας κρατικής εταιρείας που βούλιαξε και με "γλεντζέδικη" εικόνα εν μέσω εταιρικών εκδηλώσεων. Μόνο προσωπικές στιγμές δεν απεικονίζουν όλα αυτά...

Του ζήτησαν την παραίτηση

Σύμφωνα με το isotimia.gr, "την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννη Παυλίδη ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΑΤΕ Bank. Ο Γ. Παυλίδης βλέπει την πόρτα της εξόδου μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές οι οποίες – κατά τη διοίκηση της ΑΤΕ – δε συνάδουν με τη θέση που κατέχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου